Subscribe pentru ultimele noutati!

Va'multumim.

sâmbătă, 16 august 2014

Rezolva singur probleme ochiilor natural

Poate ati cautat de mult timp rezolvari pentru aceasta problema dar nimic si ati ajuns de unde ati plecat in fine sa trec la subiect am tot cautat si eu o lunga perioada niste metode avand si eu anumite probleme nu grave dar nu gasisem pana am tot cautat am adunat informati si am inceput si eu sa le pun in aplicare si le recomand si voua sa incepem nu este imposibil da nici foarte usor:

1.Alimente pentru o vedere mai buna:
Pestele,Oul,Spanacul varza si salata, fructele si legumele, vinul, alune si stafide, ulei de masline    Ceea ce respiri, bei si mananci influenteaza modul de functionare al organismului este indicat sa bei cel putin 6 pahare de apa pe zi!

2.Sportul pentru un minim de 10 minute pe zi scade tensiunea ochilor cu 20% prin intarirea muschilor ochilor de a inlatura tensiunea si astfel ajuta la sa vindeci miopia. Invata ce alte obiceiuri te ajuta sa-ti imbunatatesti vederea.

3.Spalatul cu apa rece
Este o straveche aplicatie de medicina traditionala, care presupune ca atunci cand ne facem toaleta de dimineata sa ne aruncam vreme de 1-2 minute cu apa pe ochii intredeschisi. Aceasta metoda va produce temporar o usoara iritatie (din cauza diferentei de presiune osmotica), inrosindu-ne corneea, insa totodata va creste de cateva ori afluxul de sange din zona ochilor, va produce o curatare a acestei zone, precum si o inviorare a intregii fiinte. Persoanele care se simt obosite, care au tulburari de concentrare si de focalizare a privirii (le "fuge" imaginea) ori care se confrunta cu probleme oculare specifice varstei inaintate trebuie sa faca in mod special aceasta aplicatie. De altfel, aceasta tehnica simpla este si un mijloc rapid de energizare si de revigorare psihica, precum si de eliminare a stresului si a oboselii mentale, putand fi facut nu numai dimineata, ci si in timpul zilei.
4.Prana mudra – mudra vietii
Îndoaie degetele inelar şi cel mic şi atinge-le vârfurile cu degetul mare, ţinându-le pe celelalte două întinse
Aşa cum este şi denumită, mudra vieţii, îmbunătăţeşte puterea de viaţă. Oamenii slabi devin puternici. Reduce îngroşarea vaselor de sânge. Dacă practicaţi această mantra cu regularitate veţi deveni mai activ.
Nu este specificat timpul. Poate fi practicată oricând.
Îmbunătăţeşte imunitatea.
Îmbunătăţeşte puterea ochilor şi reduce bolile legate de ochi.
Elimină deficitul de vitamine şi oboseala.



Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu injuratii aveti un limbaj decent nu de messenger facebook fiti la subiect!