Subscribe pentru ultimele noutati!

Va'multumim.

marți, 19 august 2014

Cele mai bune servere de metin2 private

  In ultima vreme au aprut o multime de servere private de metin2 dar peste 70% din ele sunt praf, varza.Nu tin prea mult dar recomand cu drag unele servere pe care am jucat.Pe care chiar merita si nu iti pierzi timpul

1.Shiro2(server privat din Germania) - SERVER PVM OLD-SCHOOL
Recomand acest server pentru profesionalismul de care dau dovada.La fiecare vot primesti md.Serverul este old-school.Peste 800 de jucatori zilnic activi.Pe el se vorbesc mai multe limbi (Germana,Engleza). Jocul este unul pvm hard si il reocomand pentru pasionati de acest gen. Mai multe detali gasiti pe site-ul lor.
Shiro2 - PVM HARD OLDSCHOOL

2.HammerMT2 (server privat din Romania) - PVP
  Este PvM GM nu iti da nimica daca ceri te poti alege cu ban sau block chat. Aveti shopurile pe categorii hp e 3k, str, int, con, dex e 15, rezistenta 20%, iti da lv. 1 la inceput si set +9, cresti excelent si faci bani repede te distrezi la maxim si nu te plictisesti ca pe PvP daca vreti sa aflati mai multe intrati pe server.
HammerMT2 - PVP

3.Metin2TIM - (server privat din Romania) PVM MEDIU
Imi amintesc primul meu server privat a fost metin2tim.Era ceva nou pentru mine pe acest server am trait experiente frumoase. Il recomand este unul dintre cele mai vechi servere din Romania si este foarte bun si tine de mult timp.
Metin2TIM

Daca mai doriti servere lasati un comentariu mai jos si o sa mai adaug. Nu uitati nu deveniti dependeti de acest joc este doar un joc si nimic mai mult!

Daca va placut articolul si vreti sa fiti la curent cu toti va puteti abona.

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu injuratii aveti un limbaj decent nu de messenger facebook fiti la subiect!