Subscribe pentru ultimele noutati!

Va'multumim.

miercuri, 23 iulie 2014

Top Eleven Hack 2014

Am observat ca sunt la mare cautare codurile pentru jocul Top Eleven Football Manager de pe Facebook. Nu m-ar deranja daca nu as primii pe email cereri sa gasesc un hack tool pentru Top Eleven si de asta am simtit nevoia sa scriu articolul asta, in care am sa va dezamagesc (pe unii dintre voi).
Multi se intreaba daca se poate trisa la jocurile de pe Facebook. Ei bine, se poate dar nu la toate. Am vazut cu ochii mei ca se poate trisa la Candy Crash Saga cu ajutorul unei extensii Firefox destul de usor, si nu numai Candy Crash, si altele.
[highlight]
Dar din pacate pentru unii si din fericire pentru altii nu exista coduri pentru
Top Eleven Football Manager.
[/highlight]
Spun din fericire pentru altii pentru ca mai sunt si oameni care joaca calumea, care le place jocul si care numai vad rostul jocului daca se poate trisa. Singura modalitate de a avea o echipa puternica destul de repede cu jucatori peste limita nivelului este sa bagi bani reali in joc si sa cumperi tokeni, bani virtuali, pachete de sanatate s.a.m.d. Binenteles ca poti sa ai o echipa buna pentru nivelul tau, dar dureaza ceva timp si binenteles ca si putin noroc la licitatii. Asadar, daca inca iti mai pierzi timpul cautand un hack pentru a adauga tokeni, bani etc, mai bine citesti niste instructiuni, cum sa iti faci o tactica buna, sfaturi utile de la veterani si incet incet o sa ajungi si tu mare !

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu injuratii aveti un limbaj decent nu de messenger facebook fiti la subiect!