Subscribe pentru ultimele noutati!

Va'multumim.

miercuri, 7 septembrie 2011

Cum sa reanjam ferestrele din taskbar Windows xp windows vista


Taskbarul este aceea bara din toate sistemele de operare (de ex. windows sau linux) cu interfata grafica (GUI) din care se pornesc si monitorizeaza programele. Aceasta este prezenta pe desktop, si cu setarile initiale, la windows este pusa in partea de jos a desktopului unde se afla butonul start si ceasul sistemului.
Deoarece folosesc functia sleep la windows vista sau standby la windows xp, de fiecare data cand pornesc calculatorul, toate ferestrele in taskbar au aceiasi ordonare. Cateodata mai trebuie sa restartez calculatorul si atunci, ca sa am ferestrele deshise in aceiasi ordine, trebuie sa le deschid pe rand, in ordinea pe care o vreau. Desi imi place sa am deschise ferestrele intr-o anumita ordine pentru o accesare mai usoara a programelor pornite in taskbar, cateodata inchid din greseala un program. Ca sa il pot rearanja la pozitia initiala, folosesc urmatorul program.
In mod normal aceste programe nu se pot rearanja in windows xp sau vista, insa in windows 7 se poate face acest lucru cu orice tema a windowsului.
Programul se numeste TaskBar Control si este un produs distribuit gratuit de firma Poinstone. Acesta se poate downloada de la urmatoarea adresa http://www.pointstone.com/products/TaskbarControl/. Este disponibil pentru sistemele de operare Windows Vista, XP si 2003 si numai pe versiunile de 32 de biti. Celor care care au sistemele pe 64 de biti nu le vor merge.

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu injuratii aveti un limbaj decent nu de messenger facebook fiti la subiect!