Subscribe pentru ultimele noutati!

Va'multumim.

miercuri, 7 septembrie 2011

Deschiderea documentelor Powerpoint gratuit


Dupa cum stiti, suita Microsoft Office este un pachet de programe de birou contra cost. Exista pe internet o gramada de alternative gratuite, avand aproximativ aceleasi facilitati ca si programul Powerpoint din suita Microsoft Office.
Documentele de tip powerpoint pot avea urmatoarele extensii:
Alternative gratuite pentru a deschide/edita documentele de tip powerpoint
Microsoft Powerpoint Viewer 2003, desi este un viewer destul de vechi, va functiona fara probleme pe calculatoarele mai slabe pentru urmatoarele extensii de fisier powerpoint: .ppt, .pps si .pot. Poate fi rulat fara probleme pe sistemele de operare ale Microsoft mai mici de Windows XP. Desi pe site-ul celor de la microsoft exista explicatii despre instalarea powerpoint viewer 2003, programul este de negasit, toate linkurile ducand la powerpoint viewer 2007, de aceea linkul de download duce catre cnet.com. Nota: acest program poate doar vizualiza fisierele powerpoint, nu le poate si edita.
Windows XP with Service Pack 1, Windows Server 2003Microsoft Powerpoint Viewer 2007, este un viewer destul de nou si poate rula orice functie inglobata in fisierele powerpoint. Minimul necesar rularii acestui program este un sistem de operare Windows 2000 cu Service Pack 4 avand 64Mb RAM, Windows XP cu Service Pack 1, Windows Server 2003 cu 128 MB de RAM si Windows Vista cu 512Mb de RAM. Producatorul nu spune nimic de Windows 7. Nota: acest program poate doar vizualiza fisierele powerpoint, nu le poate si edita.
OpenOffice este o suita de programe de birou dezvoltata de Oracle, printre care exista si OpenOffice Impress care poate edita si vizualiza fisierele powerpoint. Ruleaza pe orice sistem de operare ale Microsoft de la Windows 98 in sus: Windows 2000, Windows ME, WIndows XP, Windows Vista si WIndows 7.
LibreOffice este o suita de programe de birou dezvoltata de Document Foundation, printre care exista si Impress care poate edita si vizualiza fisierele powerpoint. Ruleaza pe sistemele de operare ale Microsoft de la Windows 2000 in sus: Windows 2000, WIndows XP, Windows Vista si WIndows 7.

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu injuratii aveti un limbaj decent nu de messenger facebook fiti la subiect!