Subscribe pentru ultimele noutati!

Va'multumim.

luni, 21 iulie 2014

Cele mai bune firme de webhosting din Romania

Aceste firme au fost alese dupa experientele noastre dupa parerile voastre, recenzi si dupa calitate-pret profesionalism

1.xservers.ro - Infiintata in anul 2003, este una dintre cele mai mari firme de webhosting din Romania prin calitate si profesionalism de care dau dovada, de asemenea xservers detine propiul datacenter din 2007.

2.clausweb.ro - Pe piata din anul 2001 serverele sunt in datacenterul GTS Telecom in Bucuresti.  Se deosebeste de celelalte firme prin calitatea de raspuns si datorita preturilor avantajoase la gazduirea web.

3.hostico.ro -Cu o experienţă de peste 14 ani în industria IT şi mii de web site-uri găzduite, începând de la simple pagini de prezentare la companii multinaţionale, aveţi certitudinea că indiferent de mărimea proiectului dumneavoastră, alegând Hostico veţi beneficia de soluţii IT stabile şi performante. Faptul că dispunem de echipamente de ultimă generaţie şi de suportul celui mai redundant centru de date din România, GTS Telecom Bucureşti, formează reţeta perfectă pentru a garanta servicii de calitate superioară. La toate cele menţionate adăugăm şi o asistenţă tehnică gratuită disponibilă 24/7/365.

4. hostway.ro -În peste 14 ani de activitate hostway gazduieste peste 1 milion de website-uri si este una dintre cele mai profesionale firme din Romania la activ are 700 de angajati si gazduieste site-uri de genu precum kissfm.ro radiozu.ro la aspectul calitate-pret este impecabil.

5. Romarg.ro - A prins viata in anul 2001, serverele se afla in datacenterul GTS Telecom suportul tehnic este foarte bun si gazduirea web la fel.

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu injuratii aveti un limbaj decent nu de messenger facebook fiti la subiect!