Subscribe pentru ultimele noutati!

Va'multumim.

duminică, 15 iulie 2012

Expresii enervante si inteligente

n-am gasit alta imagina ca va puneam alta asa ca voi vorbi despre expresiile enervante si inteligente adica sa va spun cateva enervante care pe mine ma enerveaza unii care ma enerveaza si cele inteligente care il lasi fara vorbe, voi incepe cu cele enervante

Expresii enervante:

1. o expresie care ma enerveaza mereu si cand spun mereu in fiecare zi  este cand cineva gata primul la ceva orce nu conteaza ce spune primul pai ba baiete noi stim ca esti primul ca vedem nu trebuie sa ne spui tu!
2.Majoritatea (inteligentilor) in paranteza cand nu mai au ce sa zica  incep sa zica asa :
da da sigur sau aham aham aham mda mda etc. pai ba fratioare gandeste putin!
3.Expresii jignitoare unele persoane cand nu mai stiu ce sa zica recurg la insulte aceste insulte nu aduc la nimic doar la ura si invidie asta demonstreaza prin afirmatile lor mai bine ar tacea! Inteleg ca vor sa nu mai fie injositi de unul sau altul dar sa recurga la alte fapte cel mai bine!
4.Ultima expresie ar fi cand cineva te face prost sau dute in... etc. iar tu fiind destept s-au ai gandit mai mult ii raspunzi inteligent iar acea persoana daca este mai puternica decat tine recurge la forta ca ce altceva ar putea face? Asta cam ar fi cea mai mare prostie!

Expresi inteligente

1.O expresie bunicica spun eu care o mai folosesc si eu este cand cineva iti spune vorbe urate tu ii spui asa ,,te caracterizezi?' si atunci nu prea mai are ce sa zica.
2.Cand cineva  va zice ca tuh esti nush cum tu fiind inteligent i-ai putea raspunde daca este acea persoana la genul masculin poti raspune asa-i ma ? Daca  este la genul feminin raspundeti : asa-i? este o expresie foarte buna!
3.Ultima este daca cineva va spune esti prost ma sau idiotule sau mai stiu eu ce ii puteti spune inteligent asa 
,,Cum esti tu sau cum?"

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu injuratii aveti un limbaj decent nu de messenger facebook fiti la subiect!