Subscribe pentru ultimele noutati!

Va'multumim.

duminică, 4 septembrie 2011

Transformarea melodiilor de pe YouTube in mp3


Orice clip video sau audio de pe youtube poate fi transformat in mp3. Fiind cel mai cunoscut format audio, poate fi ascultat pe aproape orice dispozitiv electronic de redare, gen playerele mp3, calculator, telefon, etc.
Programul care ne ajutam sa transformam un clip youtube in mp3 se numeste Free YouTube To Mp3 Converter si se poate downloada de pe adresa http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-YouTube-to-MP3-Converter.htm
Interfata acestuia este foarte simplista, avand cateva optiuni prin care putem customiza formatul clipului de pe youtube care urmeaza sa fie downloadat, calitatea fisierului mp3, limba, conexiune prin proxy, destinatia si formatul numelui fisierului mp3.
In casuta Output Folder selectam folderul unde vor fi puse melodiile dupa extragere. La casuta Presets (calitatea audio) recomand selectarea MP3 Insane Quality cum este si in poza de mai sus pentru o calitate maxima audio.
Daca apasam butonul Options... vom avea fereastra de mai jos, in care vom putea seta daca dorim ca legatura de download sa treaca printr-un server proxy, selectandUse Proxy Server. In casuta Adress vom pune adresa serverului proxy, portul in casuta Port, iar in User Name si Password, daca este necesar, utilizatorul si parola cu care ne vom conecta la serverul proxy.
Daca selectam casuta Auto-paste URLs from the Clipboard, programul va adauga instant in lista orice link de youtube la care am dat copy in adresa browserului.
Enable accelerated download va activa optiunea de download accelerat al clipului video de pe youtube.
Shut down the computer if the process completed successfully va stinge automat calculatorul dupa ce programul a terminat transformarea clipurilor video in mp3.
Din casuta Language vom putea selecta limba aplicatiei, insa aici nu avem limba romana.
In casuta Default Youtube video format selectam MP4 - High definition Video (1080p; h.264; Stereo) pentru o calitate audio superioara.
Add browser context menu integration va adauga la click dreapta in browser o optiune de adaugare in lista programului a videoului curent, ca si in imaginea alaturata. Pentru ca optiunea sa existe in browser imediat dupa instalare, va trebui ca sa restartam browserul, deoarece aplicatia va instala un plugin.

Dupa ce am selectat melodiile care dorim sa le transformam in mp3 apasam din fereastra principala pe butonul Download. Aplicatia va incepe sa downloadeze clipurile video si sa le transforme imediat in mp3. In fereastra alaturata aveti un exemplu.
Nota: daca cumva programul nu reuseste sa downloadeze clipul video de pe youtube, asigurati-va ca aveti intotdeuna ultima versiune a aplicatiei Free YouTube To Mp3 Converter, deoarece youtube schimba din cand in cand configuratia siteului.
Concluzie finala:
- in comparatie cu un website gen http://www.video2mp3.net/, aplicatia Free YouTube To Mp3 Converter poate transforma un clip video de pe youtube la o calitate mult mai mare, si in numai 3 clickuri fisierul este in calculatorul tau.

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu injuratii aveti un limbaj decent nu de messenger facebook fiti la subiect!