Subscribe pentru ultimele noutati!

Va'multumim.

duminică, 4 septembrie 2011

Cum sa faci print screen la intreaga pagina in Mozilla Firefox


Print screen-ul il folositi atunci cand doriti sa faceti o poza unei ferestre deschise in browser, aceasta putand fi salvata ca si imagine pe calculator sau exportata direct intr-un program de editare grafica pentru a fi prelucrata. Pentru a putea face asta, aveti nevoie sa instalati un add-on pentru Mozilla Firefox si anume "Screengrab".
Instalarea este foarte simpla, apasati doar butonul verde: "Add to Firefox" si restartatiFirefox-ul.
 
screengrab icon
Acum veti avea o iconita in coltul din dreapta jos, cu care veti putea copia orice pagina sau portiune din pagina respectiva de internet si chiar si fisiere Flash, acestea din urma necesitand sa aveti instalat Java in browserul cu care navigati.
 
Atunci cand ati vazut ceva interesant si doriti sa-l copiati, dati un simplu click stanga cu mouse-ul pe iconita si se va deschide o mica fereastra de unde puteti selecta in primul rand daca doriti sa salvati fisierul sau sa-l copiati, iar pe urma veti avea optiunile: salvati toata pagina, salvati portiunea vizibila pe ecran sau sa salvati o parte pe care o veti selecta manual.
Marele avantaj fata de obisnuitul Print Screen de pe tastatura, e faptul ca poate face copii la pagini oricat de mari si nu doar ce vedem noi pe ecran, vedeti aici exemplu pagina web foarte mare.

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu injuratii aveti un limbaj decent nu de messenger facebook fiti la subiect!