Subscribe pentru ultimele noutati!

Va'multumim.

marți, 25 decembrie 2012

Mesaje de craciun 2012

MESAJE DE CRĂCIUNAstazi pentru ca este prima zi de craciun poate multi dintre voi vreti sa trimiteti mesaje cu urarii de craciun celor dragi asa ca am cautat unele si le-am ales pe cele mai potrivite sper sa va placa:
 1. "Mos Craciun bate la usa,
Scoate mana din manusa
Si va da din palma lui,
Darurile cerului,
Langa brad si langa focSa va umple de noroc!
Craciun fericit!"

2.Sa-ti aduca mosu un sac plin de bucurii, succese, fericire si o surpriza in plus care sa te faca sa vezi viata in roz. Craciun fericit alaturi de cei dragi sufletului tau! 
 
3. Craciunul- o zi in familie, iti ofera bucuria de a revedea fragmente din copilarie, cand ai inceput sa crezi cu adevarat in Craciun. Bucura-te de cadourile Craciunului, fii alaturi de cei dragi! 
 
4.  Aceasta e o noapte speciala, in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun! 
 
5.   Ahoo ahoo copii si frati, Ochii din calculator nu-i luati, Pe messenger sa intrati, La prieteni sa urati: La multi ani cu bucurie! Si un BUZZ sa îmi dati mie, Sau ignore sa-mi dati din prima, Ca n-am facut bine rima, Ia iesiti din invizibil, Ca doar eu sunt disponibil, Si nu mai stati voi cu BUSY, ca n-ai treaba ai iluzii, Nu mai fi tu smecher mare, Ca ai status cu emoticoane, De imagini ce sa zic... Parca-i fi un mare VIP, Cu DND nu ma lua, Ca ma doare undeva, Daca ti-a placut mesajul nu îti scarpina obrazul, Da-l si tu în continuare, Ca doar ai o lista mare! 
 
Ultimul mesaj adica 5 este pentru messenger!
Sper ca v-au placut si ca v-au ajutat sa trimiteti celor dragi un mesaj bun craciun fericit!

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

1 comentarii:

Va rugam nu injuratii aveti un limbaj decent nu de messenger facebook fiti la subiect!