Subscribe pentru ultimele noutati!

Va'multumim.

joi, 28 iunie 2012

[4]Recomandari

   Saptamana aceasta voi face diferite recomandari mult mai interesante decat saptamana trecuta bun sa incepem


1.Muzica

Am vazut pe multe bloguri si pe multe forumuri aceasta melodie de la maxmilian Like a boss si am zis sa o postez la recomandariile saptamanii deoarece mie  imi place foarte mult cum suna si merita sa fie aici
vizionare placuta :

2.Challange: 

Daca cautati un moment comic amuzant realizat de AnuntulSaptamanii cu cei 2 pustii talentai cu mingea + o invitata speciala au resuit sa faca un challange foarte amuzant pentru vlogul adolescentilor care va fi disponibil incurand sponsorizat de anuntulsaptamanii!!

3.Scheme de Fotbal :

Invata sa faci scheme de fotbal cu cei 2 pustii talenati din videoclipul dribling tutorial 2

4.Film :

Am gasit un film foarte tare a fost difuzat joi pe protv  adica astazi
este  de comedie si de familie foarte tare 
Descriere film : Adam Sandler joaca rolul unui om de afaceri, pe nume Dave Buznik, care, dupa o altercatie la bordul unui avion, isi iese din fire si este condamnat de catre judecatoarea Daniels sa urmeze un tratament pentru stapanirea nervilor.

Dave trebuie sa urmeze sedintele conduse de doctorul Buddy Rydell (Jack Nicholson) la care participa pacienti cu tulburari de comportment. Din pacate, metodele terapeutice neortodoxe pe care le foloseste Buddy il zapacesc complet pe Dave si il scot cu adevarat din sarite.

Judecatoarea il avertizeaza ca daca nu ia in serios sedintele de tratament, va merge la inchisoare, asa ca Dave trebuie sa il suporte pe doctorul nebun care se muta acasa la el.

Buddy
 face nenumarate comentarii care il enerveaza din ce in ce mai tare pe saracul Dave, dar acesta trebuie sa isi stapaneasca nervii si sa infrunte situatiile cu calm, pentru a putea sa scape de acest tratament fara a ajunge la inchisoare.
Titlu: Al naibii tratament
Titlu original: Anger managemnt
Tip: Comedie
Actori: Jack Nicholson (I) , Adam Sandler (I) , Marisa Tomei , Luis Guzmán (I) , Allen Covert , Lynne Thigpen (1948–2003) , Kurt Fuller (I) , Jonathan Loughran (I) , Krista Allen , January Jones (I) , Woody Harrelson , John Turturro , Kevin Nealon , Conrad Goode , Gina Gallego (I)
Scenariu: David Dorfman (II)
Regia: Peter Segal 

Trailer :






Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu injuratii aveti un limbaj decent nu de messenger facebook fiti la subiect!