Subscribe pentru ultimele noutati!

Va'multumim.

miercuri, 23 mai 2012

RAPID - DINAMO 0-0 Pauza


S-a terminat prima repriza
MIN 39 Patrundere prin stanfa Curtean, Dinamovistul suteaza si Coman respinge cu dificultate
MIN 30 Surdu îi trimite o pasă excelentă lui Teixeira, însă brazilianul ratează sprint-ul crezînd că este în offside
MIN 19 OCAZIE Rapid Kone greseste. Teixeira intra in careu, dar se impiedica. Mingea a junge la Surdu, care este blocat in extremis de Luchin
MIN 15 RATARE Dinamo Sut din foarfeca a lui Marius Niculae de la 14 metri. Mingea a trecut pe langa poarta
MIN 9 Roman este in careu, trece de Rus, dar centreaza fara adresa
A inceput partida
Echipele de start
RAPID: Coman - Mihai Roman, M. Antonio, Oros, Bozovic - Grigore, Alexa, Teixeira - Deac, Herea, Surdu
DINAMO: Naumovski - Luchin, Grigore, Moţi, Scarlatache - Curtean, Rus, Kone, Alexe - Niculae, Dănciulescu

Finala ultimei şanse
Rapid Bucureşti întâlneşte astăzi, de la ora 21:00, pe National Arena, pe Dinamo Bucureşti în finala Cupei României. Cele două echipe ţintesc cucerirea acestui trofeu pentru a salva un sezon cu rezultate dezamăgitoare. Cine va caştiga finala Cupei va intra direct play-off-ul Ligii Europa, iar echipa care va pierde va fi nevoită să dispute două tururi preliminare în plus, unde adversarii pot crea probleme.
Antrenorul echipei Rapid Bucureşti, Răzvan Lucescu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că prin calificarea în finala Cupei României - Timişoreana gruparea giuleşteană a revenit în prim-palnul fotbalului românesc după mult timp.

"Avem o stare de spirit excelentă pentru că suntem într-un an foarte bun. Revenim prin această finală în prim-planul fotbalulului românesc după mult timp. A existat şi o dezamăgire mare, dar de moment, pentru că nu a mai fost posibil să ne luptăm pentru campionat până la sfârşit. Acestea totuşi sunt realizătile unei echipe aflate în primul an. Pentru performanţă ai nevoie de continuitate. Important e că nu am clacat, asta arătă că am crescut şi avem o stare de spirit bună. Ne dorim să învingem, ar fi o victorie pentru Rapid şi o bază pentru un viitor succes. Prezenţa în cupele europene dă încredere întreg anturajului echipei. În confruntările cu primele cinci echipe din campionat Rapidul e pe primul loc, asta arată că avem forţă şi ne dă încredere. Dar mâine e un meci special şi nu mai contează nimic, nici tradiţie, nimic. Sunt fericit că pot face parte dintr-o astfel de sărbătoare. Într-un astfel de meci se încununează munca de un an a unor echipe. Ambele formaţii au arătat că au meritat să ajungă aici", a spus Lucescu, citat de Mediafax.
Referitor la faptul că antrenorul formaţiei Dinamo, Dario Bonetti, a afirmat că Rapid este favorită în finala Cupei României, Lucescu a precizat: "E o finală şi la o finală se adună toate forţele care există într-un individ. Dinamo e o echipă puternică cu jucători cu experienţă deosebită. Noi avem forţa noastră, dar nu cred că există o favorită. Aş aprecia dacă această declaraţie ar fi o recunoaştere a forţei noastre, dar cred că vrea mai mult să pună presiune pe noi".
Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Dario Bonetti, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că este optimist în privinţa finalei Cupei României - Timişoreana şi crede că formaţia sa poate câştiga trofeul care îi lipseşte de câţiva ani.

"Eu un moment foarte important pentru noi şi suntem fericiţi că avem posibilitatea de a juca această finală pe un stadion fantastic. Va fi o partidă dificilă, dar ne-am pregătit bine şi cred că suntem în stare să câştigăm cupa care ne lipseşte de câţiva ani. Pentru asta jucătorii trebuie să fie foarte concentraţi. Ei sunt bine pregătiţi şi din acest punct de vedere mă declar optimist. Rapid, până la finalul campionatului, s-a comportat foarte bine, a terminat înaintea noastră. Suntem conştienţi că vom întâlni o echipă dificilă şi din acest punct de vedere consider că Rapidul ar fi favorită. Cu toate acestea cred că echipa mea are şanse să câştige această finală", a spus Bonetti.

Tehnicianul italian a afirmat că s-a concentrat asupra Rapidului ca un grup şi nu ca individualităţi. "La antrenament l-am pierdut pe Matei, va fi primul care va pleca în vacanţă după ce a avut un contact cu Torje. Ne-am concentrat asupra Rapidului ca un grup compact, ei au câteva individualităţi, dar forţa lor vine din unitate şi nu pot face diferenţe foarte mari asupra individualităţilor. Am avut linişte mereu la echipă. Toate discuţiile au fost pe lângă grupul nostru. Sunt conştient că Dinamo se poate bate de la egal la egal cu orice echipă, chiar dacă am terminat campionatul pe locul cinci", a precizat Bonetti.

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu injuratii aveti un limbaj decent nu de messenger facebook fiti la subiect!