Subscribe pentru ultimele noutati!

Va'multumim.

sâmbătă, 12 mai 2012

Cine este Cristian Gog


Cristian Gog s-a născut pe 27 august 1981, în Câmpeni, judeţul Alba. Mama sa a fost, pe rând, croitoreasă, agent de asigurări şi educatoare. Tatăl său a fost pompier, dar şi-a schimbat locul de muncă atunci când Cristian a început şcoala generală. Atras de un salariu mai mare, el devenit miner în Baia de Arieş.

Cristian povesteşte că singura întâmplare aparte din copilăria sa a fost aceea că pe la 4 ani a avut un ghionion bizar: a lovit o minge cu picirul în aşa fel încât nu a mai putut călca pe acel picior câteva luni de zile. Cristian spune că nici un medic nu a reuşit să-i vindece piciorul; a putut merge din nou după ce a apelat la "un leac băbesc - aţa de scrântit".
A fost prima întâmplare "magică" din viaţa lui Cristian Gog, care a a făcut şcoala generală şi liceul la Baia de Arieş. A urmat cursurile Universităţii "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia, secţia Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor, dar şi un master în Administrarea afacerilor, la aceeaşi universitate.
    Cristian Gog a castigat 120.000 de euro de la Cosmote Felicitari lui!
"Chiar dacă nu am fost studentul model, am reuşit să fiu apropiat de anumiţi profesori din cadrul universităţii. Aceştia au acceptat pasiunea mea pentru iluzii şi nu erau deranjaţi că în timpul orelor de curs făceam mereu exerciţii de prestidigitaţie cu monede sau cărţi de joc", spune Cristian Gog, citat de Mediafax.
După masterat, Cristian Gog a plecat din ţară. A ales Greciam unde se angajase şi tatăl său după ce fusese disponibilizat de la mina din Baia de Arieş.
"Am lucrat împreună la o fermă de păsări lângă oraşul Corinth, iar după aproximativ un an ne-am întors în ţară. La nici două săptămâni, m-am angajat în Cluj-Napoca la o firmă de producţie şi vânzare de software, deoarece prietena mea tocmai începuse doctoratul în acest oraş", spune Cristian, care mai apoi s-a căsătorit cu prietena lui şi urmează să aibă împreună un copil.
Cristian Gog a avut numeroase preocupări şi pasiuni încă din copilărie. A fost atras pe rând de şah, schi, dans (în special breakdance), muzică şi pescuit. E pasionat de magie şi iluzii tot de mic.
"Tatăl meu mi-a trezit interesul pentru acest domeniu arătându-mi nişte mici trucuri cu cărţi, monede şi chibrituri. Erau exact acele trucuri ştiute de toată lumea, dar se pare că asupra mea au avut puţin mai mare impact. Prima carte de magie pe care am pus mâna a fost scrisă de Aurel Iosif (Iozefini tatăl). Am găsit-o când eram în clasa a zecea într-un anticariat din Cluj, după vreo doi-trei ani de căutări. Erau explicate anumite tehnici de bază în ceea ce ţine de manipularea monedelor, a cărţilor de joc şi a ţigărilor (...) Marea mea pasiune au fost cărţile de joc deoarece erau cel mai accesibil lucru cu care puteam să fac magie (...) Aveam zile în care stăteam în faţa oglinzii câte şase-şapte ore, încercând să fac să dispară din vârful degetelor nişte mingi de ping-pong", explică Cristian Gog.
În anul al doilea de facultate, Cristian Gog a descoperit, prin intermediul internetului, mentalismul. El povesteşte: "Deşi nu înţelegeam încă exact despre ce era vorba, am văzut ceva video-uri cu nişte mentalişti, tot iluzionişti, dar unii ale căror iluzii erau ceva mai neconvenţionale. Aceştia dădeau impresia că pot să citească gânduri, să prezică viitorul sau să demonstreze anumite fenomene considerate paranormale. Dintr-o dată au dispărut cărţile de joc, monedele sau alte obiecte special folosite în trucuri, deoarece tot ceea ce făceau oamenii respectivi "parea real". Aşa a apărut pasiunea mea pentru mentalism!".
  • A murit pentru cateva secunde este incredibil bravo lui!
Cristian Gog spune că participarea sa la emisiunea "Românii au talent" a înseamnat în primul rând şansa de a-şi arăta pasiunea unei ţări întregi.


Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu injuratii aveti un limbaj decent nu de messenger facebook fiti la subiect!