Subscribe pentru ultimele noutati!

Va'multumim.

miercuri, 7 martie 2012

Hacker Anonymus isi fac retea de socializare


Hackerii de la Anonymous si-au anuntat intentia de a crea o retea de socializare mai deosebita, ca si alternativa la Google+, dupa ce motorul de cautare le-a blocat conturile.

Noul serviciu ar urma sa se numeasca AnonPlus si nu va fi supus vreunei cenzuri, fiind destinat ”tuturor oamenilor, nu doar celor de la Anonymous”, potrivit creatorilor sai. Proiectul, care nu este definitivat inca, a fost anuntat in timpul sfarsitului de saptamana trecut, cand mai multe conturi de pe Google+ ale hackerilor de la Anonymous au fost inchise, potrivit The Telegraph.

”Dupa ce unii din voi stiu, am fost eliminati de pe Google+ din cauza continutului afisat”, a afirmat YourAnonNews, unul din conturile afectate. ”Cu totii am auzit povesti despre cum hacktivistii au fost interzisi pe Facebook, Twitter si YouTube iar guvernele blocheaza accesul cetatenilor lor pe asemenea site-uri”. Proiectul celor de la Anonymous va oferi un alt tip de retea de socializare ”celor care pur si simplu vor un internet mai bun”.  Utilizatorii de pe AnonPlus vor putea ramane anonimi, spre deosebire de alte site-uri de socializare gen Facebook sau Google+, care le cer utilizatorilor sa-si creeze conturi folosindu-si doar numele lor reale.

Anonymous si-a dobandit notorietatea anul trecut dupa ce a declansat mai multe atacuri impotriva unor companii ca PayPal si Visa dar si impotriva site-urilor oficiale ale unor guverne si organizatii internationale pentru a sustine WikiLeaks. ”Colectivul fara lider” al celor de la Anonymous a fost creat pentru a lupta impotriva amenintarilor care planeaza asupra libertatii de exprimare si a anonimatului pe care doar mediul online le mai pot oferi utilizatorilor. Cativa zeci de membrii ai Anonymous au fost arestati in decursul anului trecut pentru faptele comise.

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

1 comentarii:

  1. mie mi se pare : de ce vreti raul lumi (sau ) bunatatea din cate am auzit eu mi se spune ca ei sunt oamneni care tin cu satana e adevarat?

    RăspundețiȘtergere

Va rugam nu injuratii aveti un limbaj decent nu de messenger facebook fiti la subiect!