Subscribe pentru ultimele noutati!

Va'multumim.

luni, 19 martie 2012

Cresterea trafficul pe site

Buna cred eu ca aceasta intrebare este pusa destul de des de utlizatori de internet ma refere la cei care au un blog/site/forum gratuit sau platit am sa va dau cateva modalitati pentru a va spori trafficul eu cel putin le mai folosesc si ma ajuta cum ma ajuta si google sau alte motoare de cautare dar ce crezi ca daca nu ai sa muncesti pe acel site/blog/forum ai sa ai vizite? nu.. trebuie si multa munca ca google yahoo bing sau alte motoare de cautare sa va gaseasca dar si aceste modalitati va vor aduce ceva traffic  am sa va dau cateva linkuri:
StarMania - Mareste-ti populatia
Acest site este un schimb de linkuri exchenge sau de bannere cu el mai puteti face rost de like pe facebook  +1 pe google+ views pe youtube sau traffic pe site este foarte util eu nu il mai folosesc dar va poate fi eficient!
Director Web Semi-Automatic
Acest director web este semi-automatic adica el va da niste directoare iar dvs. doar trb sa bagati categoria si va fi inscris aici sunt peste 475 de directoare din strainatate puteti baga 20 pe zi sau mai multe si este suficient eu il folosesc deoarece creste trafficul si page rankul si este util!
Director Web Semi-automatic cu directoare romanesti: si acest semi-automatic director web este util are peste 500 de directoare web romanesti puteti comanda sa vi le inscrie automat ptr o suma de bani.. daca inscrieti in el 25 30 pe zi este foarte bine creste trafficul si page rank!
 Anumite Forumuri/bloguri/situ-ri care va pot aduce traffic: aceste linkuri care am sa vi le dau acum va pot spori trafficul nu foarte mult dar ajuta eu personal la inceput la foloseam dar pentru incepatori este bun: 1. 4Metin Reclama! puteti alege platita sau neplatita anunt global sau banner sau normal printr-un post intr-o categorie  v2 Trafic Automat: acest link va va aduce traffic automat si open source dar trafficul nu este real.. dar va crestre in orce caz...

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu injuratii aveti un limbaj decent nu de messenger facebook fiti la subiect!