Subscribe pentru ultimele noutati!

Va'multumim.

vineri, 23 martie 2012

Castiga Bani cu Facebook

 Reteaua de socializare care toti o cunoastem pe nume: Facebook poate fi o mina de aur daca stim sa profitam facebook a inventat de ceva timp un program din care dai like la niste pagini si asa castigi usor niste bani intr-o luna poti face si 500 de euro daka te ti de treaba in 3 minute am facut 5 euro.. deci merge  este adevarat ca merge mai greu linkul cu care veti castiga.. dar castigurile sunt fabuloare dar nu va asteptati ca peste noapte sa aveti 300 de euro in buzunar trebuie multa munca... adica 30 de minute 1 ora pe zi in fata pc sau telefonului daca aveti internet pe el si asa mai castigati o paine .. stand aks.. sau facand orce altceva totul este gratuit totul ce trebuie este sa va inregistrati
Pentru inceput ne trebuie un account de facebook trebuie sa aiba minim 5 prieteni 1 poza.. si cam atatea ar fi cerintele lor.. foarte simplu nu? acest program .. sa zicem asa este in limba engleza si numai in limba engleza dar orcine din orce tara poate sa se inregistreze cred ca v-am facut curiosi asa ca o sa incep:
Inregistrare: Inscrietiva pentru a castiga bani pe facebook
Dupa Inscriere: dupa ce ne-am inregistrat dam la Contul dvs. My account si puteti da pe varianta cu facebook sau twitter si nimic mai mult ei o sa va dea niste pagini care va trb. sa dati like si atata tot si veti fi platit... totul este simplu si merita incercat!

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

1 comentarii:

Va rugam nu injuratii aveti un limbaj decent nu de messenger facebook fiti la subiect!