Subscribe pentru ultimele noutati!

Va'multumim.

miercuri, 1 februarie 2012

Anul Dragonului 2012


Anul chinezesc viitor va incepe pe 23.01.2012 si se incheie pe 9.02.2013  corespunde anului DRAGONULUI DE APA
Un an al Dragonului este un an tumultuos, plin de evenimente neprevazute si de provocari, dar pe care elementul APA le va mai domoli. Va semana adeseori cu o furtuna pe mare, intensa, apriga, plin de valuri mari, dar care trece ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Trebuie sa evitam gesturile bruste, nebunesti, pentru ca Dragonul le poate amplifica si mai mult energia negativa. Luptele pentru putere vor fi la ordinea zilei, conflictele intre adversary pot fi periculoase, de aceea trebuie sa evitam tensiunile si contradictiile, pentru ca pot denatura!
E un an al inceputului, al curajului si initiativei, deci este bine sa pornim pe cai noi, nebatatorite, pe cont propriu. Este un an benefic celor care vor sa schimbe ceva, sa porneasca pe alt drum decat pana acum, sa incerce domenii nemaincercate! Este un an al pionierilor, al, temerarilor, al celor cu spirit eroic, al deschizatorilor de drumuri, dar care trebuie sa-si tina sub control agresivitatea si impulsivitatea. Este anul celor care vor sa-si depaseasca limitele, sa incerce altceva decat tot ce au facut inainte,
E o perioada buna pentru cei care vor se se descatuseze, sa iasa din anonimat, sa lupte cu propriile temeri si inhibitii. E un an in care nu vom suporta usor rutina, nici banalul, nici monotonia, de aceea avem nevoie permanent de ceva nou si atractiv la orizont. Daca nu ni se ofera mereu provocari, le vom cauta singuri, dar trebuie sa le alegem cu cap, nu sa ne aventuram nebuneste sau orbeste spre perspective periculoase, deoarece este si un an al gesturilor riscante!
Poate fi un an tensionat in relatia cu lumea, scandalurile pot aparea de la orice, razboaiele de la nivel micro pana la nivel macro pot fi frecvente. Este anul in care vom dori sa ne afirmam, sa iesim in frunte, sa ne remarcam, ca atare este un an benefic celor cu veleitati de lider sau celor care vor sa iasa in fata pentru prima oara prin realizari deosebite sau prin acte de curaj.
Poate fi si anul multor greseli care au la origine impetuozitatea, graba, agresivitatea, furia, lipsa de masura si de cumpatare, nervozitatea, tupeul.
E un an al conflictelor, in care fiecare trebuie sa invatam sa reactionam echilibrat la conflicte, dispute si contradictii, pentru a nu le transforma in motiv de razboi cu ceilalti. Un gest necugetat din acest an poate avea efecte distructive, ca atare trebuie sa avem grija sa chibzuim serios orice pas!
Un an de APA este FAVORABIL celor nascuti in ani de:
  • APA - care se simt in largul lor intr-un an de apa
  • LEMN - care vor prospera si vor evolua intr-un an de apa
  • METAL - care vor sti sa se puna bine in valoare intr-un an de apa
Un an de APA este DEFAVORABIL celor nascuti in ani de:
  • FOC - care nu vor mai avea aceeasi energie sau pot canaliza energia in directii distructive
  • PAMANT - care nu vor sti sa beneficieze de sansele bune ale unui an de apa
Un an DRAGON este BENEFIC pentru cei nascuti in:
  • ANUL SOBOLANULUI  - mai ales SOBOLAN DE APA (1972), DE LEMN (1924, 1984), DE METAL (1960)
  • ANUL  MAIMUTEI  - mai ales MAIMUTA DE APA (1932, 1992), LEMN (1944, 2004), METAL (1980)
  • ANUL  CALULUI -  mai ales CAL DE APA (1942, 2002), LEMN (1954), METAL (1930, 1990)
  • ANUL  TIGRULUI - mai ales TIGRU DE APA (1962), LEMN (1974), METAL (1950)
Un an DRAGON este DIFICIL pentru cei nascuti in:
  • ANUL CAINELUI - mai ales CAINE DE FOC (1946) si CAINE DE PAMANT (1958)
  • ANUL CAPREI - mai ales CAPRA DE FOC (1967) si CAPRA DE PAMANT (1979)
  • ANUL BIVOLULUI - mai ales BIVOL DE FOC (1937, 1997) si BIVOL DE PAMANT (1949)
Intr-un an de APA trebuie sa punem in prim plan trasaturi precum: blandete, sensibilitate, receptivitate, bunatate, maleabilitate, intelegere, compasiune, dragoste, deschidere sufleteasca.
Intr-un an DRAGON trebuie sa avem curaj de a actiona, de a incepe, de a porni lucruri noi, sa ne canalizam corect energiile, sa evitam disputele periculoase si riscurile, nervii si graba

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu injuratii aveti un limbaj decent nu de messenger facebook fiti la subiect!