Subscribe pentru ultimele noutati!

Va'multumim.

luni, 30 ianuarie 2012

Ce este si cum sa folosesti twitter?



twitterSpre deosebire de alte retele de socializare, Twitter este o retea sociala gratuita si de microblogging care iti permite sa trimiti numai mesaje text de maxim 140 de caractere despre activitatile tale catre reteaua ta de prieteni. Update-urile tale vor fi vizibile pe pagina profilului tau (http://twitter.com/numeprofil), precum si pe pagina de pornire  twitter (http://twitter.com/) a prietenilor tai.
Prietenii vor trebui sa te "urmareasca" (Follow) ca sa poata sa iti vada update-urile. De asemenea, updateurile tale vor fi vazute numai de catre prietenii care te "urmaresc" pe tine sau pe pagina ta de profil.
Cum imi fac un cont de Twitter?
1.Intra pe pagina initiala a twitter-ului (http://twitter.com) si da click pe Join Today sau acceseazahttps://twitter.com/signup
inregistrare pe twitter
2.In casuta Username vei pune numele tau. Acesta poate sa fie fictiv.
3.In casuta Full name introduci nickname-ul tau. Acesta va fi in adresa catre profilul tau.
4.La Password vei pune parola cu care te vei loga in contul de twitter.
5.Iar la Email vei pune adresa ta de email. Aceasta adresa de email va fi folosita atunci cand vei primi notificari despre noi prieteni care te urmaresc sau mesajele directe primite de la acestia.
6.Checkboxul Let others find me by my email address il vei lasa selectat numai daca doresti ca sa apari la listare atunci cand cineva te cauta pe twitter dupa emailul tau.
7.In casuta Terms of Service vei avea listat termenii si conditiile impuse la folosirea acestui serviciu. Recomand citirea, precum si traducerea in romana pentru cei care nu stiu engleza.
8.La final apasam pe Create my account si contul nostru va fi creat.
Cum schimbam statusul pe pagina contului nostru
Pe pagina initiala a twiterului (https://twitter.com) in casuta What’s happening? vom putea pune statusul nostru. Acesta va fi listat pe pagina contului nostru, cat si pe paginile initiale a prietenilor care te urmaresc.
Cum trimitem mesaje altora pe twitter
In primul rand este de stiut ca poti trimite mesaje doar prietenilor care te urmaresc pe tine. Ca sa vedem pe toti cei care ne urmaresc, intram pe https://twitter.com/followers. De aici vom putea trimite mesaje oricarui urmaritor. In dreptul fiecarui urmaritor avem 3 butoane. Da click pe al 3-lea buton si apoi selecteaza Direct message urmaritor.
Cum cautam prietenii
1.Dand click pe Find People in antetul paginii, vom putea cauta orice user a microblog-ului twitter dupa nume, nickname sau email.
2.Prietenii pot fi invitati trimitindu-le un email din partea ta in casuta Invite By Email. Aici vom putea adauga mai multe adrese de email separate de virgula.
3.Prin scanarea adressbook-ului a unei adrese de email de la Yahoo, Gmail sau AOL in sectiunea Find Friends. Twitter se angajeaza ca parolele conturilor de email nu vor fi stocate in nici o baza de date.

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu injuratii aveti un limbaj decent nu de messenger facebook fiti la subiect!