Subscribe pentru ultimele noutati!

Va'multumim.

miercuri, 7 septembrie 2011

Review-uri jocuri freeware si opensource - partea 2

De data aceasta va prezint un joc care a venit oficial pe piata in versiunea beta pa data de 2 iulie 2010, fiind un joc de tip street racing in varianta multiplayer online. La inceput nu se putea juca decat 10 nivele fiind mai apoi necesara achizitionarea Need For Speed World Starter Pack.
Electronic Arts a hotarat scoaterea jocului Need for Speed World gratuit in octombrie si se poate juca online de catre oricine pana la 50 de nivele, acesta fiind numarul maxim de nivele.
Jocul a luat gameplay-ul de la versiunele precedente Most Wanted si Carbon, fiind axat pe curse ilegale, tuningare si curse cu politia. La fiecare cursa incheiata, utilizatorului i se permite sa aleaga o carte care ii va oferi un power up gratuit, cash sau reputatie. Power-up-urile permit jucatorului sa aiba avantaje atunci cand este pe un loc mai mic decat primul loc intr-o cursa in desfasurare.
Exemple de power-up:
Nitrous iti ofera un plus de acelerare atunci cand viteza masinii este sub viteza sa maxima,Traffic Magnet face ca masinile aflate in trafic sa intre in coliziune cu utilizatorul care este primul in cursa, One More Lap permite celui care este cu un lap mai in spate sa adauge inca un lap la cursa ca sa isi mareasca sansele de succes, Emergency Evade te scapa de politisti atunci cand esti intr-o urmarire, Run Flats permite umflarea rotilor dupa trecerea prin spinii baricadelor politistilor, Instant Cooldown permite incetarea urmarii politistilor atunci cand utilizatorul a scapat de ei, Juggernaut mareste greutatea si viteza masinii, Shield ofera protectie daca cineva a aruncat Trafic Magnet asupra ta, Ready permite rularea imediata a oricarui power-up, Slingshot mareste puterea masinii atunci cand te afli in spatele celorlalti.
Tipurile de joc sint: multiplayer, private race si single player.
Cerintele minime de sistem:
- pentru Windows XP: Service Pack 3, procesor intel pentium 4 la 2,3 Ghz sau echivalent AMD, 1 Gb de ram, placa video NVidia GeForce 6800, Ati Radeon HD 200, 4 Gb de spatiu pe HDD, conexiune la internet de 128Kbps pentru Normal Gameplay si 512Kbps pentru Multiplayer.
- pentru Window Vista sau 7: procesor Intel Core 2 Duo de 1,8 Ghz, 2 Gb de ram, placa video Intel GMA 950, 4 Gb de spatiu pe HDD, conexiune la internet de 128Kbps pentru Normal Gameplay si 512Kbps pentru Multiplayer.
Jocul a fost testat de mine personal pe un sistem AMD Sempron de 2600Mhz, cu 512Mb de ram, fara placa video separata si jocul la calitate minima sacada si nu se putea juca. Acelasi sistem cu 1Gb de ram a functionat fara sacadari la calitate minima.
Jocul poate fi downloadat de pe siteul oficial world.needforspeed.com

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu injuratii aveti un limbaj decent nu de messenger facebook fiti la subiect!