Subscribe pentru ultimele noutati!

Va'multumim.

sâmbătă, 3 septembrie 2011

Civilizatii antice si comportamentul sexual in antichitate

In antichitate singurele precautii in timpul actului sexual erau prezervativele rudimentale facute din intestine de porc.Exista sexul oral dar igiena era diversa de cea de azi (practic inexistenta) . Raportul homosexual era  normal iar sotiile conducatorilor donau cu ocazia casatoriei viitorilor soti adolescenti de sex masculin uzati in raporturi sexuale . Raportul sexual intre sot si sotie era doar cu scopul de a procreea , pentru placere erau prostituatele care aveau un rol important in acea perioada (300 d.c.)

Fetele de clasa buna trebuiau sa demonstreze ca sunt virgine , daca nu erau ucise de tata . Cearceaful patat de sange virginal trebuia expus afara la fereastra ca proba . In anii 600 raportul intre sot si sotie avea nevoie de  permis de la  rege , iar afara pe usa trebuia sa fie o placuta pe care era scris  F.U.C.K. (fornication under consence of King) .

In acea perioada existau deja obiectele sexuale atat pt femei cat si pt barbati iar perversiunea era considerata normalitate . Sexul in grup era la fel de normal iar grupurile aveau mai mult de 20 de participanti , in timpul orgiei se consuma mult alcol, se fuma canabis si erau persoane care aveau rolul de a canta la instrumente pt a produce o atmosfera bogata in erotism . Majoritatea barbatilor erau bisexuali si foloseau in timpul unui raport cu o femeie si stimulatori anali .(perversi din stramosi :) ) . De asemenea barbatii foloseau animalele ca partener sexual .


Placerea pt femei vine considerata importanta doar in anii 60 , cand vin studiate si primele metode contraceptive , obstacolate bineinteles de biserica(si atunci erau stresanti :) ) Tot in acea epoca casatoria era combinata de parinti , in general de tata . In perioada romanticismului barbatul trebuia sa curteze mult femeia si functiona foarte simplu , barbatul trebuia sa ii faca vizita femeii macar de 2 orioficial  si sa o invite la dans tot de 2 ori , dupa aceste intalniri in societate casatoria era ca si celebrata !Daca barbatul schimba ideea si curta o alta femeie , prima cadea in rusinea tuturor si dificil reusea sa se casatoreasca (chiar daca era virgina !!! )


Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

1 comentarii:

Va rugam nu injuratii aveti un limbaj decent nu de messenger facebook fiti la subiect!