Subscribe pentru ultimele noutati!

Va'multumim.

duminică, 2 septembrie 2012

Oare cine va lua campionatu anul acesta

Cine va lua campionatu anul acesta oare?????

Am vrut sa fac o postare despre asta cu titlul oare cine va lua campionatul anul acesta.. voi face o analiza chiar daca au trecut numa-i 7 etape..  se poate deja vorbii.. daca te uitii la echipe.. si jucatorii voi face un top 4 cine ar putea lua campionatu anul acesta si voi zice si de ce bun sa incepem:
1. Steaua Bucuresti  : steaua anul acesta are o echipa foarte competitiva cu vointa si puternica au mari sanse sa i-a campionatul anul acesta si pentru ca au un antrenor stabil si foarte bun!
2.Cfr 1907 Cluj : cfr a facut transferurii tari ei au ajuns in champions ligue anul acesta si au o echipa tare si pot face surprize!
3.Dinamo Bucuresti : chiar daca dinamo nu prea aratat mai nimic in primele 7 etape.. cu Dario Bonetti pe banca au avut doar noroc .. daca nu aveau poate erau pe locul 14 dar eu zic ca Dinamo poate face surpriza.. dar sper sa nu pentru ca sunt stelist!
4.Fc Vaslui : Vaslui s-a luptat la titlu si anul trecut ei au terminat pe locul 2 anul trecut si au fost aproape de titlu echipa s-a intarit bine de atunci chiar daca a plecat Wesley un jucator extraordinar Vaslui este o cantidata la titlu.. si are mari sanse sa il i-a anul acesta dar bineinteles dupa Steaua.. sau Dinamo

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

4 comentarii:

  1. si eu cred ca tot steaua il ia :D

    RăspundețiȘtergere
  2. ramane de vazut cat timp sta andone la cfr cluj. din cate se pare la cfr in scurt timp va veni edy reja. cu reja pe banca cfr e principala favorita la titlu. steaua cat timp va fi condusa de gigi nu va avea vrodata sanse la campionat

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper sa il ia steaua ptr ca sunt stelist

    RăspundețiȘtergere
  4. e cam clar ca Steaua are sanse mari ca deja are puncte avans peste Cluj!!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam nu injuratii aveti un limbaj decent nu de messenger facebook fiti la subiect!